Открита тренировка по Kangoo Jumps и Tabata в подкрепа на 2-годишната Бояна в Раковски - DC news

Открита тренировка по Kangoo Jumps и Tabata в подкрепа на 2-годишната Бояна в Раковски

Благотворителното спортно събитие ще бъде в зала ThePlace Раковски в кв. Секирово

Голямо благотворително спортно събитие в подкрепа на кампанията за набиране на средства за лечението на 2-годишната Боята Пачова ще се състои днес в Раковски. Открита комбинирана тренировка ще се проведе от 12.00 ч. в зала ThePlace Раковски на PostalovTeam в кв. Секирово.

Едни от най-известните инструктори в Пловдив по Kangoo Jumps и Tabata ще се включат в събитието, по време на което ще има 30-минутна тренировка Kangoo Jumps и още 20 минути след това Tabata.

„Ще е взривяващо, но и вдъхновяващо. Причината за организацията е да помогнем на малката Бояна в борбата за живот“, призовават организаторите от PostalovTeam.

Минималната такса за участие е 20 лв., като всеки посетител може да увеличи сумата по своя преценка, без ограничение. От клуба ще дарят цялата събрана сума директно на семейството на детето.

По време на събитието ще присъства представител от община Раковски, който ще сподели с участници и медии какви са бъдещите планове на община Раковски за подпомагане на детето и кампанията по набиране на средства. Ще присъства и президентът на ФК “Секирово”, който ще обяви повече информация са турнира, който ще организират в помощ на малката Бояна!

„Точно в такива моменти трябва да сме задружни, съпричастни и помагащи“, подчертават от PostalovTeam.

Благотворителни базари в дворовете на църквите в кварталите Генерал Николаево и Секирово

Припомняме, че 2-годишната Бояна страда от рядката диагноза Болест на Krabbe (сфинголипидоза) и се нуждае от трансплантация на стволови клетки в чужбина. И двете семейства на родителите са родом от гр. Раковски, обл. Пловдив и тук на местно ниво хората са приеха мисията присърце.

Да помогнем на малката Бояна от Пловдив, която се бори с тежко заболяване!

Днес от 10:00 до 11:30 часа в дворовете на двете църкви в кварталите Генерал Николаево и Секирово са организирани благотворителни базари. На 24.05 май читалищното настоятелство организира концерт.

Само за десет дни бе събрана огромната сума от 591 159.70 лв., съобщи майката в пост в профила си във Фейсбук вчера.

Семейството не разполага със средства за подобна скъпа операция и заради това се стигна до благотворителната кампания за лечението на Бояна. След интервенцията ще се наложи генна терапия, за да може детето да се излекува напълно.

Българите като един за 2-годишната Бояна! Само за десетина дни събраха близо 600 000 лева

Повече за кампанията вижте на фейсбук страницата „Заедно за Бояна“.

Подобни статии

Top