Откриват 75-я Международен технически панаир в Пловдив

Близо 600 фирми от 34 държави участват в бизнес форума

Най-старото индустриално изложение в  България – Международният технически панаир, открива своето 75-о издание с много промени. Към традицията и богатия опит се добавят модерни елементи, за да се отговори на изискванията на бизнеса от 21-ви век.  Деловият форум вече се пренася и в дигитална среда, преструктурират се специализираните изложби, използват се нови формати. Страна партньор е Русия.

Най-значимата технологична среща на Балканите тази година посреща близо  600 фирми от 34 държави и демонстрира трансформациите в бизнеса, които ще предопределят неговото развитие. Основните акценти са: дигитализация, киберсигурност, 3D, енергийна ефективност, хибридна техника, зелена икономика. В най-голямото икономическо събитие на България  участват производители и търговци от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните и дигиталните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата промишленост, водния сектор, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилната индустрия.  Те предлагат модерни решения за индустрията и за дома.

НА 75-ия МЕЖДУНАРОДЕН  ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР       

  • ЗА ПЪРВИ ПЪТ – СЕДМИЦА НА ДИГИТАЛНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

13 безплатни конференции, над 200 лектори, експозиции и шоу, кариерна зона, уъркшоп за деца на единственото по мащабите си у нас събитие

  • СПЕЦИАЛНО БИЗНЕС ИЗДАНИЕ НА „АУТО СИТИ ПЛОВДИВ”

Автомобили за индустрията, търговията и услугите, трасе за тестдрайв

1 2

Подобни статии

Top