Откриват 75-я Международен технически панаир в Пловдив

  • НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗЛОЖЕНИЕ НА ЕДРА СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

7000 кв. м експозиции и демозона на тежка механизация

  • ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ

Онлайн радиосеанс с екипажа на МКС  и среща с космонавта влогър Олег Артемиев – в Деня на Русия, страна партньор на ЕСЕН 2019

  • КАМПАНИЯ „ОТГОВОРНИ НА ПЪТЯ”

След големия успех на първото издание инициативата се провежда отново, а нейни лица станаха рали шампионите от клуб „Щерев … Тим”

  • ИНОВАЦИИ, КОИТО ПРОМЕНЯТ СТРОИТЕЛСТВОТО

В рамките на 75-ия Есенен панаир  отново се провежда традиционният Международен конкурс за иновативни продукти с високо качество. 35 нови изделия, отговарящи на стандартите на Европейския съюз,  се състезават  за  златните медали – най-високото пазарно отличие в българската индустрия.

Журито е съставено от експерти на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. Надпреварата се провежда в категориите: “Машиностроене, роботизирани системи”,  “Електроника и електротехника, информационни и дигитални технологии, телекомуникации, офис техника”, “Транспорт и автосервизно оборудване”,  “Енергетика и екология, технология и управление на водите, химическа промишленост”, “Строителство”, „Други“.

По време на деловия форум  се организира също Конкурс за дизайн – на изложбена експозиция, на промишлено изделие и на опаковка.

1 2

Подобни статии

Top