Откриват 76-я Международен технически панаир в Пловдив - DC news

Откриват 76-я Международен технически панаир в Пловдив

Лентата на индустриалното изложение ще пререже министърът на икономиката Никола Стоянов

Откриват днес 76-я Международен технически панаир в Пловдив. Лентата на индустриалното изложение в България, което ще се проведе от 19 до 24 септември, ще пререже министърът на икономиката Никола Стоянов.

Официалната церемония ще започне в 11:30 часа пред Палата №7 в Международен панаир Пловдив. За тържественото откриване са поканени представители на държавната и местната власт, дипломати, изложители, партньорски организации и браншови асоциации.

Престижната проява е утвърдено събитие в изложбената индустрия на Югоизточна Европа. Тя е запазената марка в 130-годишната история на Пловдивския панаир.

По традиция събира индустриалните лидери и привлича с възможностите за нови бизнес перспективи. Има характеристиката да отразява тенденциите в икономиката и да чертае посоките на развитие в индустрията. Фирми и компании от цял свят се възползват от шанса да демонстрират конкурентните си предимства и иновации пред многохилядна аудитория. Същевременно разполагат с опцията за директна делова комуникация и нови успешни партньорства.

76-ото издание комбинира няколко специализирани изложби, посветени на машиностроенето, дигиталните технологии, строителството, зелената икономика и екопроизводството, химическата индустрия. Специален акцент в предстоящия форум е електромобилната индустрия. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ ще бъдат представи концепциите за нова мобилност и достиженията на производителите на автомобили (електрически и хибриди), тягови батерии, споделено пътуване, зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето.

Подобни статии

Top