Откриват велосезона в „Тракия“, шофьорите да карат внимателно - DC news

Откриват велосезона в „Тракия“, шофьорите да карат внимателно

Стартът е в 10:00 часа пред сградата на кметството

Във връзка с официалното откриване на тазгодишния велосезон в район „Тракия“ от ОП „Организация и контрол на транспорта“ предупреждават шофьорите да карат автомобилите си с повишено внимание по трасето на велошествието.

Стартът е в 10:00 часа пред сградата на кметството – бул. „Освобождение“ 63, а финалът е в парк „Лаута“. Със съдействието на Областната дирекция на МВР са предприети мерки за безопасното преминаване на всички участници в събитието по велоалеята в северната част на бул. „Освобождение“ при пресичането на следните кръстовища: бул. „Освобождение“ – ул. „Пеньо Пенев“, бул. „Освобождение“ – ул. „Бранислав Велешки“, бул. „Освобождение“ – бул. „Княз Борис I“, бул. „Освобождение“ – ул. „Съединение“, входно-изходните артерии на бензиностанция „Газпром“ на бул. „Освобождение“ и бул. „Санкт Петербург“.

Легендата Йордан Йовчев ще  поведе шествието в „Тракия” за старта на Велосезон 2022. „За съжаление съм в карантина, но Данчо Йовчев ще поведе шествието и ще бъде паметно. Още повече, че на финала ви очакват 10 велосипеда, разиграни в томбола. Много благодаря на Макс Европа за подкрепата за пореден път и на всички замесени”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Подобни статии

Top