Отличие за Община Пловдив от най-големия форум за туризъм

Наградата е за рекламен клип в областта на туризма

Община Пловдив бе отличена в категорията за рекламен клип в областта на туризма в рамките на 36-то Международно туристическо изложение „Ваканция & СПА ЕКСПО 2019”. Наградата бе присъдена от компетентно жури за клипа „Пловдив 2019 – всичко се случва #заедно”. Отличието получи директорът на ОИ „Старинен Пловдив” на официална церемония снощи в присъствието на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Община Пловдив участва със собствен щанд в 36-то Международно туристическо изложение „Ваканция & СПА ЕКСПО“, което се провежда в София в периода 14-16 февруари под патронажа на Министерството на туризма.

Това е най-големият и престижен форум в туризма у нас и един от най-авторитетните на Балканите. Тази година в него се представят над 380 туристически компании от 25 държави от Европа, Азия, Африка, Америка, които отново привлякоха вниманието на хиляди професионалисти и посетители.

Основен момент в представянето на града като Европейска столица на културата са акцентите от програмата на „Пловдив 2019” и културния календар за настоящата година.

По-рано вчера Община Пловдив бе отличена със „Златен приз“ за принос към културния туризъм в Европа от специализираното списание „Туризъм и отдих”.

Подобни статии

Top