Отложиха втория концерт на Горан Брегович в Пловдив за Коледа

Новата дата е 18 декември, а билетите важат без презаверка

За втори път се отлага единият от двата концерта на Горан Брегович, съобщиха организаторите. Снощи, след концерта си на Античния театър в Пловдив, Брегович обяви, че новата дата на отложения от 26.09.2018  концерт ще бъде 18.12.2018. Концертът няма да може да се състои на първоначално обявената дата – 30.09.2018.

Горан Брегович обеща, че ще изненада зрителите на Пловдив със специален Коледен концерт в зала С.И.Л.А.

Закупените билети с дата 26 и 30 септември ще важат за новата дата без презаверка.

Новият концерт ще бъде пуснат в продажба на 4 октомври от нов организатор. Ще бъдат запазени места за вече закупилите билети.

Тези, които не могат да посетят концерта на новата дата, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

Краен срок за връщане на билетите 31.10.2018 г.  

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

– с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Подобни статии

Top