Отмениха Hills Of Rock, ще се проведе догодина

Закупените билети за фестивала ще важат за догодина

Отменят култовия рок фестивал Hills Of Rock, който трябваше да се проведе през юли тази година, съобщиха организаторите  му.

Според екипа на фестивала усложнената обстановка, свързана с COVID-19 и ограниченията, наложени със Заповедта на здравния министър от 11 май 2020 година за провеждане на културни събития на открито с допустима заетост до 30% от капацитета на мястото, правят осъществяването на рок събитието невъзможно през юли 2020 година.

„С огромно съжаление трябва да ви информираме, че тази година вратите на фестивала няма да отворят“, заявяват организаторите.

Те поясняват, че всички закупени билети за тазгодишното издание, ще важат без презаверка за догодина. След обявяването на новите дати и всички артисти за Hills Of Rock 2021, всички, които няма да могат да посетят фестивала догодина, ще могат да върнат своите билети в определен период.

Предстои конкретните дати за провеждане на фестивала през 20201 година да бъдат уточнени допълнително, както и да се финализира окончателната селекция от артисти.

Ето и пълният текст на съобщението, публикувано от екипа на Hills Of Rock във Фесйбук:

Подобни статии

Top