Отнеха книжката на Гришо в Монако заради превишена скорост

Григор Димитров и Даниил Медведев били част от група „безразсъдни“ шофьори, засечени на пътя между Монако и Ница

Полицията в Монако е отнела книжките на българския тенисист Григор Димитров и на руснака Данаиил Медведев, след като ги е хванала да шофират с превишена скорост, съобщават медиите в Русия. Новината все още обаче не е потвърдена официално.

Според информациите са заловени са общо 10 автомобила, които са шофирани безразсъдно, а сред тях се оказали и тенис звездите.

Те са карали с между 160 и 180 км/ч при разрешени 110 км/ч в дадения участък. Освен отнетите шофьорски книжки са наложени и глоби от по 750 евро.

Нарушението е извършено между 16:00 и 19:00 часа. Това се е случило на път, който свързва академията на треньора Патрик Муратоглу край Ница и мястото, където Григор живее – Монте Карло. Известните тенисисти не са били разпознати първоначално от полицаите, но тяхната идентичност става ясна в последствие.

Гришо участва на демонстративния турнир Ultimste Tennis Showdown, където постигна и първата си победа след прекарания коронавирус – над френския ветеран Никола Маю.

В същото време заради нарастналия брой заразени с COVID-19 бе отменен турннирът на клей в Мадрид. Така единствената надпревара при мъжете преди „Ролан Гарос“ остава тази в Рим.

Подобни статии

Top