Отново рокади в пловдивската полиция

Настоящ и бивш шеф на КАТ-Пловдив отиват в столицата

В Пловдивската полиция има нови рокади – Венелин Младенов, досегашен шеф на КАТ “Пътна полиция“, отива на по-висока длъжност в София, съобщи „Фокус“ като се позова на говорителя на ОДМВР-Пловдив. Неофициално се знае, че той ще оглави „Охранителна полиция“ в Главна дирекция „Национална полиция“.

Засега няма официална информация за това кой ще оглави КАТ в Пловдив, но неофициално вече се знае, че това ще е Йордан Милушев, който има дълъг стаж в „Пътна полиция“.

От пловдивската полиция казаха, че на по-късен етап ще оповестят официално каква точно е рокадата и кой ще заеме мястото на Младенов.

И още една рокада има от петък в ОДМВР – Пловдив, касаеща началника на сектор „Специализирани полицейски сили“ Радослав Начев. Той също отива на служба в София, където най-вероятно ще оглави поста началник на КАТ-София. Радослав Начев беше най-младият началник на КАТ „Пътна полиция“ в Пловдив, където показа завидни резултати, но по-късно бе преместен.

Все още не се знае кой ще бъде назначен на неговото място в Пловдив.

От полицията в Пловдив коментираха, че се радват за повишенията на колегите си, но в същото време е малко притеснително, че дирекцията се оголва откъм кадри.

Подобни статии

Top