Отрязаха Желко Петрович за нови попълнения

Бюджетът за заплати вече е превишен, поне до Нова година специалистът ще се оправя с наличното, билетите за мача с ЦСКА вече са в продажба

Треньорът на Бо­тев (Пловдив) Жел­ко Петрович е опи­тал да изиска от ръ­ководството поне едно попълнение, което да се присъе­дини към тима в паузата за мачове­те на националните отбори, но е бил от­рязан, пише „Меридиан мач“. Черногоре­цът се е аргумен­тирал с контузиите и принудителното преотстъпване на Крис Добрев във втория отбор на Порто, които го ли­шиха от всякаква вариативност в предни позиции. Това оказа влияние и върху стратегията за дербито с Локо­мотив на „Лаута“.

Спортният дирек­тор Адалберт Зафиров и изпълни­телният Иван Йотков са отсекли, че на този етап бю­джетът за заплати в първия отбор е надвишен в срав­нение с миналия сезон и поне до Нова година Пет­рович трябва да ра­боти с футболисти­те, с които разпо­лага в момента. Това със сигурност ще даде шанс на още някои момчета от школата на клу­ба, която в послед­ните години из­гражда доста ка­чествени млади футболисти.

Надеж­дите на бултрасите преди мача с ЦСКА в края на седмица­та са свързани с позитивните новини около състоянието на Тодор Неделев, който може и да се появи в игра срещу „червените“. Дими­тър Пиргов и Джонатан Перейра поч­ни сигурно ще бъ­дат на линия, но Антонио Вутов на този етап е с най-малки шансове за двубоя с „червени­те“.

Билетите за мача с ЦСКА в събота от 17:30 часа вече са в продажба. В деня на мача вече е разрешена и ще бъде само на касите на комплекса 2 часа преди началото на срещата.

Подобни статии

Top