Пак избягал арестант!

В РУ-Гълъбово е започната вътрешна проверка

Пореден арестант избяга от Районно управление на МВР. Този път обаче арестуваният е духнал от ареста на РУ-Гълъбово, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

38-годишният беглец изчезнал от сградата на  управлението тази сутрин. Спрямо него била взета 24-часова мярка за задържане за хулигански действия. Според bTV той скочил от козирката на ареста.

Атанас И. бил арестуван, след като се опитал да се удави заедно с детето си в река Сазлийка. Вчера той се ядосал на жена си и аплашил със самоубийство и с убийството на 2-годишната им дъщеря.

Цялата ромска махала се опитала да разубеди мъжа. В крайна сметка полицията успяла да го задържи. Първоначалното обвинение било в опит за убийство, но впоследствие било изменено в хулиганство.

Веднага са били предприети действия за издирването му и 4 часа по-късно той е открит и задържан в село в Старозагорска област.

По случая е образувано досъдебно производство, а процесуално-следствените действия се провеждат под ръководството на прокуратурата. В районното управление е започнала и вътрешна проверка, съобщиха от МВР.

Подобни статии

Top