Пак пияни на пътя, единият в Асеновград

24-годишен шофирал  под въздействието на наркотични вещества на  пътя между Нареченски бани и Асеновград

Бързи производства са образувани срещу деветима водачи на моторни превозни средства в хода на осъществения пътен контрол от петък до неделя в Пловдив и региона.

Четирима от нарушителите били заловени пияни в областния град. На бул. „Руски“ 38-годишен управлявал „Опел“ с концентрация на алкохол над 2 промила. С над 1,2 промила били шофьори на „Фолксваген“-и, на 30 и 48 години, установени съответно на кръстовище между бул. „Пещерско шосе“ и бул. „Копривщица“ и на ул. „Преслав“.

Подобна стойност имала алкохолната проба и при 24-годишен, седнал зад волана на „Опел“ на кръстовище между ул. „Лев Толстой“ и „Богомил“.  Същите резултати дрегерите отчели и при мъже на 31 и 54 години, хванати с леки автомобили от марката „Рено“ в Асеновград и Хисаря.

Други двама водачи под въздействието на спиртни напитки, на 39 и 46 години, били задържани  в село Христо Даново. По-младият управлявал мотоциклет с 1,87 промила, а по-възрастният се бил качил в колата си с 1,30 промила.

Междувременно на пътя между Нареченски бани и Асеновград полицейски екип установил, че 24-годишен шофира лек автомобил „Сеат“ под въздействието на наркотични вещества.

Подобни статии

Top