Пак започва кампанията „Тя и той в брака“

ОП „Радостни обреди“ в Пловдив подновява серията  от семинари  по брачно консултиране под надслов „Тя и той в брака“.

След кратко прекъсване заради ремонтните дейности, ОП „Радостни обреди“ в Пловдив подновява серията  от семинари  по брачно консултиране под надслов „Тя и той в брака“.

До края на 2018 г. са планирани два семинара – един през октомври и един през ноември.  Семинарите ще се провеждат веднъж месечно, като първият е на 17 октомври от 18,00 часа в сградата на Дома на младоженците, намиращ се на ул.“Христо Г.Данов“ № 36.

Ще бъдат обсъждани различни теми, обхващащи семейните взаимоотношения между мъжа и жената, какви сме ние преди и след брака, как се променяме, когато кажем „ДА“, как се променя нагласата ни към заобикалящия ни свят, ролите, които играем в брака, сексуалните взаимоотношения преди и след брака и най-важният въпрос – как да бъдем щастливи и удовлетворени и да правим щастлив и партньора ни. 

Семинарите са изградени на основата на фамилната и интерперсонална терапия и ще включват теоретична част, практически техники и дискусия.  Лектори и консултанти ще бъдат отново двама от най-добрите и известни пловдивски психолози – Събка Дякова – Чехович и Стоичко Миличин.

От ОП „Радостни обреди“ канят всеки желаещ да вземе участие на  17 октомври / сряда/ от 18,00 часа в сградата на Централен дом на младоженците, намираща се на ул.“Христо Г. Данов“ 36.

Подобни статии

Top