Палави секс игри за разпалване на страстта

Лесно е сексът да стане скучен – особено ако претупвате предварителната любовна игра. Секс игрите са страхотен начин да внесете в сексуалните отношения с партньора си разнообразие и забавление. По-широкият сексуален репертоар ще прогони далеч рутината, а страстите ще се разгорят с нова още по-мощна сила. Не губете време и започнете да работите върху връзката си, като изпробвате различни палави игри за запазване на страстта:

Чичо доктор

Лесно е да се превъплътите в ролята на палава медицинска сестра или вашият партньор – в чичо доктор. В основата на тази игричка е да се съблечете голи и да започнете да преглеждате партньора си (или той вас), като леко го докосвате, колкото да го дразните. От очакването на следващата ви стъпка, партньорът ви ще полудее от удоволствие. Според експертите това е най-добрият начин да внесете повече емоции в сексуалния си живот.

Покер

За целта трябва да сте запознати с правилата на покера. По време на играта вие ще губите дреха по дреха, докато и двамата не останете напълно голи. Един от най-важните моменти е да останете с безизразно лице по време на играта, за да може интригата да е по-голяма. Тук обаче не е важно кой ще победи, важна е самата игра. Според сексолозите голият покер предизвиква въображението и ви държи под напрежение преди да стигнете до самия секс.

Сляпа баба

Самото заглавие подсказва, че ще са ви необходими превръзка за очи – шал или вратовръзка и поне два свободни часа. За тази игричка е необходимо да звържете очите на партньора си и да започнете да го докосвате по цялото тяло: първо бавно, после малко по-закачливо, докато стигнете до същинската част. Тази игра повдига неимоверно много градуса в леглото, защото, докато очите са завързани, другите две сетива са изострени и чувствеността е в пъти по-голяма. А това води до вулканично изригване накрая.

Затворникът

1 2

Top