Пълнят дупки всякакви в район „Северен“ (СНИМКИ)

Изградени са и няколко нови джобове за контейнери

Продължава запълването на дупки по улиците в „Северен“ – както с асфалтобетонова, така и с паважна настилка, съобщиха от районното лметство. „Откликваме на всеки подаден сигнал за компрометирани пътни участъци“, заяви по този повод кметът Стоян Алексиев.

Акцията стартира от 15 януари и към момента с асфалт са обработени участък след кръстовището на бул. „Марица“ с ул. „Златна Панега“, участък пред „Големия гигант“, както и ул. „Мануш войвода“, ул. „Сърнена гора“ и ул. „Брезовско шосе“.

Опасни ями и участъци с надигнати павета също вече са обезопасени. Паважната настилка е пренаредена в засегнатите участъци по ул. „Васил Левски“, бул. „Марица“ и по цялата улица „Златю Бояджиев“.

По желание на граждани от района са изградени джобове за контейнери на бул. „България“ 2, пред Големия гигант на ул. „Васил Левски“ 95-103 и пред старата Поща в „Кършияка“ на ул. „Васил Левски“. „С обособяване на джобовете се придава подреден вид на местата, където са разположени съдовете за смет. Освен това с тях се улеснява придвижването на автомобилите и се цели облекчаване на трафика в кварталите, в които контейнерите пречат на видимостта“, коментира Стоян Алексиев.

Подобни статии

Top