Пампорово открива ски сезона

За спазване изискванията за безопасност основните туристически услуги са дигитализирани

Ски зоната в Пампорово вече е достъпна в по-голямата си част, информират от „Пампорово“ АД. В първия ден от ски сезона ще бъдат отворени седем писти. Лифтовете в курорта ще возят на промоционални цени до 27 декември – 52 лв. за дневна лифт карта за възрастни и 31 лв. за деца.

В условията на пандемия Пампорово открива ски сезона при изключителни мерки за безопасност на туристите, категорични са от дружеството. Спазвайки противоепидемичните мерки, курортът инвестира в дигитализиране на основните туристически услуги, за да се избегнат контакти на близки разстояния или струпване на хора пред каси и лифтове.

От 16 декември функционира новата онлайн платформа на курорта, чрез която туристите не само се информират за условията в ски зоната, но и могат да закупят директно лифт карти, ски пакети, да резервират хотелско настаняване и др. Закупените онлайн лифт карти, ще могат да бъдат взимани от ключови места в курорта от специални „pick-up“ устройства, където чрез сканиране на уникален QR код, без всякакъв физически контакт, клиентите ще получат своята лифт карта.

 

Източник: Нова

Подобни статии

Top