Панагюрски полицаи разбиха наркооранжерия в дърводелски цех след пожар (СНИМКИ)

От мястото са иззети общо 264 стръка канабис с общо тегло малко над 1.8 килограма

Панагюрски полицаи откриха наркооранжерия маскирана като дърводелски цех. Разкриването е станало след пожар в производственото хале, където се е помещавала, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Вчера сутринта в РСПБЗН-Панагюрище бил получен пожар в производствено хале, намиращо се в индустриалната зона на града, в близост до пътя за Стрелча. Незабавно към мястото били насочени екип от огнеборци с противопожарен автомобил, които бързо изгасили огъня. Докато овладявали пожара обаче, те се усъмнили, че постройката се използва за извършване на незаконна дейност и незабавно уведомили колегите им от полицейското управление.

На мястото пристигнали криминалисти, автопатрули и експерти които бързо установили, че във вътрешността на сградата е обособена нелегална наркооранжерия. В две оформени лехи с размери 8 на 6 метра били открити общо 264 саксии с растения в начален етап на развитие и с височина на стеблата между 20 и 40 см. При направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за марихуана с много високо качество.

1 2

Подобни статии

Top