Панаирът е домакин на 20-я юбилеен форум „Национални дни на кариерата“

20-ото юбилейно издание на форума е знаково за пазара на труда

Конгресния център на Международен панаир Пловдив  ще бъде домакин на пловдивското издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“.

Събитието е от 10:00 ч. до 16:00 ч. То ще даде възможност за срещи на живо между работодателите и търсещите работа. В него ще участват различни утвърдени в гр. Пловдив компании и фирми.

20-ото юбилейно издание на форума е знаково за пазара на труда. Над 45 хиляди човека до момента са започнали професионалния си път от „Национални дни на кариерата“. Кариерният форум е спомогнал развитието на процесите на кадровия подбор за стотици компании.

Въпреки че все още голяма част от компаниите у нас имат рестрикции за участия в събития на живо поради пандемията, представители на водещи български и международни фирми са заявили готовност да се срещнат и разговарят с всички кандидати за работа или стаж.

В рамките на 6 часа всеки посетител – абсолютно безплатно и само срещу предварителна онлайн регистрация – ще може да посети щанда на всяка предпочитана от него компания, да научи повече за дейността й, предлаганите свободни позиции и перспективите за развитие пред хората без или с малко трудов опит.

Събитието ще се проведе при спазване на предписаните мерки за безопасност във връзка с пандемията от COVID-19.

След Пловдив, срещи на живо предстоят и в София, в НДК – на 18 и 19 май.

Подобни статии

Top