Парад на нациите събира 400 мото-туристи от 25 страни в Пловдив

250 мотоциклета, 400 души от поне 22 европейски страни, Турция, Израел, Ливан ще се включат в седмата международна среща на мото-туристи.

Организатор на събитието, което ще се проведе от 4 до 8 септември, е „Мото Клуб Златно Крило“. Сдружението е член на „Европейската Голд Уинг Федерация – GWEF” за собственици на култовия мотоциклет Хонда модел Gold Wing. Във GWEF участват 25 европейски страни с членска маса над 22 000 човека.

Ще организираме групови пътувания до национални и исторически места в региона, съобщи за медиите Ивайло Стефанов, президент на „Мото Клуб Златно Крило“.

Той подчерта, че целта на срещата /наречена „треффен” сред мотористите/ е да се презентира Пловдивска област с нейните традиции, култура, бит, кухня и природа.

Чрез такива събития се създават нови приятелства между Gold Wing-клубовете и отделните мото-туристи в страната и чужбина.

Нашето мнение е, че страната ни има нужда от повече мероприятия от този род, с участието на обикновените граждани на Европа, обединени в различни по интереси клубове. Те ще се превърнат в най-силната, истинска и достоверна рекламна кампания, от която се нуждаем, защото както знаем от „уста на уста” е най-добрата световна информационна агенция, убеден е Стефанов.

1 2

Подобни статии

Top