Парашутистът, убил полицая от Сопот заради фаталната дознателка, я разкара

Командосът Ангел Желязков не е могъл да прости на любимата си изневярата

Командосът Ангел Желязков, който уби полицаят Добромир Лазаров през май, се е разделил с фаталната дознателка Люба Алексова. Това съобщи БЛИЦ, позовавайки се на свои източници. Запознати разказаха, че Желязков не е могъл да прости на любимата си изневярата и не е могъл да превъзмогне това, че заради нея се е вкарал в голяма беля.

По неофициална информация самата Люба малко след кървавия скандал е била преместена да работи от РУ Карлово в Пловдив. Парашутистът пък продължава да ходи на работа в 68-ма бригада Специални сили. След като бъде осъден обаче, вероятно ще бъде отстранен.

Припомняме, че малко след убийството, Военноокръжният съд в Пловдив освободи от ареста срещу подписка младия мъж. Тогава защитникът му Красимир Елдъров апелира за лека мярка, тъй като Желязков бил намушкал с нож опонента си при самоотбрана.

Командосът е живеел с Люба Алексова на семейни начала. Тя обаче имала отношения и с полицая от Сопот Добромир Лазаров. Във фаталната вечер-на 21 май тази година Люба и Желязков се прибрали в апартамента си в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Малко след това там отишъл и полицаят Добромир Лазаров.

45-годишният мъж тръгнал от Сопот за Пловдив да търси сметка на изгората си за обещанията й да заживеят заедно и за съжаление това било последното му пътуване. Около 23 часа между двамата конкуренти за сърцето на фаталната дознателка избухва скандал, който се пренася на улицата. Военният извадил нож и пробол многократно полицая, който бил откаран в тежко състояние в болницата, където издъхнал.

Добромир Лазаров остави момиченце сираче и близки в Сопот, които са неутешими от нелепата му загуба.

Предстои делото срещу Желязков да стартира във Военен съд Пловдив.

Снимки: Фейсбук и DCNEWS

Подобни статии

Top