Пари или любов? Ето какво ви чака през август

хороскоп

ОВЕН

Пред вас е месец на увеличение на доходите ви или ще получите допълнителна сума пари. Те могат да дойдат чрез вашата работа, семейни отношения или от друг източник. Много интересен може да се окаже любовният ви живот, особено ако имате или търсите партньор в населеното място, където живеете. През този месец може да получите подарък или вие да направите такъв, който да направи връзката ви по-емоционална.

Като цяло август ще бъде важен и продуктивен за вас месец. Използвайте благоприятните шансове и възможности да направите повече полезни и важни за вас неща. Изненадите сега ще бъдат във ваша полза и интерес. През август събития в семейството, в населеното място, където живеете или в света ще ви провокират към един по-сериозен размисъл по определени теми от живота. Може да станете обществено или политически по-активни, да тръгнете към промяна на статуквото в обществото.

Август ще ви донесе повече възможности за по-добри доходи или развитие на професионални (бизнес) планове, които тепърва ще ви донесат добра печалба. Семейните ви отношения също ще бъдат важни за вас и вие ще им отделите нужното време. Август ще бъде запомнен с важно събитие с кръга ви от роднини или в собствения ви дом.

ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец август ще бъде време, изпълнено с повече ангажименти, срещи или важни събития, свързани с деца и с внуци. Може да ви изненада или зарадва новина, свързана с раждането на дете или с дълго чакана бременност. Август няма да е най-силния ви месец, но определено ще е време на разчистване на ненужните неща или отношения в живота ви. Не сте застраховани от кражба или опит за отнемане на ваш интелектуален продукт, проект в полза на някой друг. Пазете личната си или работна информация добре защитена.

През август мнозина ще пътуват и в повечето случаи то ще бъде предварително организирано. Не за всички пътуването ще бъде с цел отдих. Мнозина ще пътуват по работа или по семейни причини. Сега очаквайте много интересна и полезна за личните ви дела информация. Комуникацията ви с хора от различни точки на планетата ще бъде много по-динамична. Ще обсъждате важни лични или бизнес мероприятия, може да обсъждате бъдещи срещи или други общи действия. Това ще бъде месец, който чрез различните преживяни моменти в него ще ви покаже хоризонтите ви на развитие до края на тази година, а може би и по-далеч.

Август ще остави след себе си няколко незабравими спомена, свързани с лични преживявания, с конкретни събития в работата или в семейството ви. 

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top