Пародия: СК на БФС призна грешките на реферите

Съдийската комисия ще спре правата на Ставров и Арабаджиев, оставки няма да има

Съдийската комисия официално призна фаталните за Ботев грешки, които направиха реферите Станислав Ставров и Милен Арабаджиев при загубата с 0:1 от Славия в реванша от полуфиналите за Купата на България. На двамата ще бъдат спрени правата заради отменения гол и неотсъдената дузпа. Оставка на новия шеф на съдиите Йордан Сталев, каквато бе поискана от „канарчетата“, обаче няма да има.

Ето цялото решение на Съдийската комисия на БФС:

„СК при БФС разгледа ръководството на полуфиналната срещата от Купа България между отборите на ПФК “Славия” гр.София и ПФК „Ботев“ гр.Пловдив.

От направения анализ се установи, че при ръководенето на поверената среща главният съдия Станислав Ставров и втория асистент съдия Милен Арабаджиев са допуснали явни грешки, с които са повлияли на крайния резултат на срещата. Извършеното оценяване, съгласно правилата на БФС,  дава основание на СК при БФС да предприеме всички предписани действия по Правилника за футболното съдийство, в това число спиране на съдийски права.

СК при БФС обръща сериозно внимание на всички съдии да спазват стриктно Правилата на играта.

СК при БФС съблюдава и ще изпълнява стриктно всички предписани процедури и действия, предписани от нормативните документи на БФС“.

Подобни статии

Top