Първа, втора и трета награда от „Забавления по време на карантина“ отидоха в Куклен (СНИМКИ)

Фотоконкурсът бе организиран от Община Куклен по повод Деня на детето

Приключи фотоконкурсът „Забавления по време на карантина“, организиран от Община Куклен и посветен на 1 юни – Ден на детето. В надпреварата се включиха деца не само от всички възрасти, но и от цялата страна. Фотосите на участниците бяха оценени от художникът Димитър Еленов и фотографите Наталия Механджийска и Щилиана Андонова. Тричленното жури класира Катрин Чернева на призовото първо място. Ашли Чинчилева грабна второто място, а Борис Илиев зае третото място в конкурса. И тримата победители са от Куклен. Наградата за първото място е – таблет, за второ – аудио слушалки, а за третото място Bluetooth колонка.

Освен обявените награди за финалистите в конкурса, Общината е подготвила и поощрителни награди за всички участници. От администрацията канят децата да получат своите награди в сградата на Община Куклен.

Кметът на Куклен Мария Белчева поздрави децата по случай техния празник:

Скъпи деца, честит първи юни!

Нека усмивките винаги греят на лицата Ви! Пожелавам Ви сбъднати детски  мечти и желания! Пожелавам Ви щастливо и безгрижно детство!

Уважаеми родители,

Винаги пазете   детското в себе си и го предавайте на Вашите деца, защото именно детето носи сърдечност, откровеност и радост!

Снимките са ни предоставени от Община Куклен

Подобни статии

Top