Първата дама с визита в Пловдив, открива фестивал на красотата

Съпругата на президента на Република България Румен Радев – Десислава Радева, ще откриe XXVII-я Италиански фестивал на красотата и прическата.

Тържествената церемония ще се състои днес от 11 часа пред Палата 2 на Международен панаир – Пловдив, съобщиха организаторите.

Дипломатическият корпус ще бъде представен от съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди – Антонела Ренци.

На церемонията по откриването на международния форум за фризьорство ще присъства също генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани. Присъствие са потвърдили и съпругите на посланиците на Белгия и на Южна Корея у нас.

65 представителни компании на най-известните световни марки в индустрията на красотата участват в тазгодишното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата.

3-дневната програма включва специализирани обучения и демонстративни шоута и семинари, водени от световно известни стилисти, презентации на уникални продукти и техники, национални конкурси по фризьорство, грим и маникюр.

Подобни статии

Top