Първата дама се възхити на прически Hot Couture в Пловдив (СНИМКИ И ВИДЕО)

Десислава Радева преряза лентата на фестивала на красотата и прическата

Първата дама Десислава Радева остана възхитена от прическите Hot Couture, представени на пищно ревю по време на XXVII-я Италиански фестивал на красотата и прическата.

„Много ми харесаха, но аз лично не бих имала такава прическа“, призна пред журналисти съпругата на президента Радев.

Радева бе почетен гост на фестивала на красотата.

В нейно присъствие бе обявена социална инициатива на организаторите, насочена към младежи в неравностойно положение, които ще се обучават за фризьори. 18 сираци са включени в президентската инициатива, озаглавена „Подари една мечта“, чиято цел е те да овладеят занаята под ръководството на признати коафьори и стилисти.

„По-добре е да научим децата в неравностойно положение сами да ловят риба, отколкото да им я даваме в ръцете“, коментира първата дама, според която овладяването на професия е много по-важно за тези деца, отколкото абитуриентския бал, който ежегодно се организира под патронажа на държавния глава.

Десислава Радева откри фестивала на красотата и прическата, като преряза лентата в Палата №2 заедно със съпругата на италианския посланик у нас Антонела Ренци.

Първата дама с визита в Пловдив, открива фестивал на красотата

Президентшата бе облечена в сдържан тоалет в стил „Шанел“ и делова прическа.

Тази година фестивалът отново представя водещите тенденции

при прическите, продуктите за коса, грима и маникюра. Представители на всички големи брандове от Италия, САЩ и Русия, заедно с български екипи, участват в изложението.

По традиция в първия ден ученици от специализираните професионални училища в страната се състезават в конкурси за най-добър млад фризьор и гримьор. За първа година на фестивала има и конкурс за маникюристи, съобщиха организаторите.

Подобни статии

Top