Първият етап на парк „Каменица“ е готов, с театър и опера на открито забавляват пловдивчани (СНИМКИ/ВИДЕО)

350 000 лв. струва целия проект за обновяването на парка

Приключи първият етап от построяването на парк Каменица. 350 000 лв. струва целият проект за обновяването на парка, а днес кметовете на Пловдив Здравко Димитров и на район „Източен“ Иван Стоянов отчетоха свършеното до момента и набелязаха дейностите, които ще бъдат извършени до края на годината в следващите два етапа от реконструкцията на парка.

„Само преди седмица бяхме тук на инспекция, днес съм много изненадан от вида на парка. Поели сме ангажименти за много детски площадки в този район. Мястото е много хубаво и ние ще предоставим най-добрите условия на хорат, които живеят в квартала“, заяви кметът на Пловдив Здравко Димитров.

„Това е парк, който е много обичан от пловдивчани и не само хора от район „Източен“ идват тук„, каза при откриването на първия етап Иван Стоянов. По думите му вторият етап ще трябва да приключи в края на годината. Стоянов призова пловдивчани да се ваксинират.

Стоянов подари плакет и поздравителен адрес на изпълнителния директор на „Каменица“ АД Владан Матич, който е дарил светещият надпис „Парк Каменица“.

1 2 3

Подобни статии

Top