Пътен знак уби гола рускиня (ВИДЕО 18+)

35-годишната Наталия Бородина пристига в Доминикана, за да си почине, но прекалила с веселието

Световните мрежи разпространяват видео, което е запечатало смъртта ú. На кадрите се вижда как Наталия, облечена само в долнище на бански, измъква половината си тяло през прозореца на колата, въртейки тялото си в сластни извивки. В един момент обаче удря главата си в пътен знак. Младата жена умира на място, получавайки открита травма на черепа и кръвоизлив. Медиите определят смъртта ú като връх на човешката глупост и достойна за „наградите Дарвин“.

Красивата рускиня се мести от родния Челябинск в Москва, където последно се занимава с ескорт – услуги. В Доминикана заминава с „колежки“, които работят заедно с нея, правейки компания на заможни господа. От социалните мрежи става ясно, че Наталия не се е отличавала с особена скромност. Там тя публикува провокиращи снимки, които разкриват големите ú гърди и дълги крака.

Наталия пътувала много, обичала да кара ски, посещавала скъпи ресторанти и водела активен начин на живот. Независимо от всичко това, вътре в себе си носела ранима душа. Пишела стихове за загубената любов и ги споделяла с приятели. Всъщност промените при младото момиче започнали три години, преди да умре. От скромно момиче, предпочитащо елегантен начин на обличане, тя се превърнала в хищница. За причините може само да се носят догадки, но явно Наталия така и не могла да преживее загубата на голямата любов, която описвала в стиховете си.

Източник: novini.bg

Подобни статии

Top