Патриотите в Асеновград дариха предпазни средства на МБАЛ-Асеновград (СНИМКИ)

Шлемове, маски и ръкавици за медиците в Асеновград

Предпазни средства – шлемове, маски и ръкавици, дариха на Асеновградската болница общинските съветници от Местна коалиция НФСБ (ВМРО).

Милко Милков, Апостол Тименов и Илия Кендев връчиха кашоните със 150 броя предпазни шлемове, 200 маски, 10 специализирани предпазни костюма и 500 бр. ръкавици на управителя на МБАЛ – Асеновград д-р Иван Червенков.

„Клише е да кажем, че в криза всеки човек трябва да помага на другите. Но всъщност е точно така. От сърце и с благодарност дарихме предпазните средства за служителите на МБАЛ – Асеновград. Те са част от най-важните хора, на които разчитаме в този труден за цялото човешко общество момент.

Ние, общинските съветници от МК НФСБ (ВМРО), както и всички асеновградчани, сме съпричастни към труда им. Оценяваме всяко едно тяхно усилие в борбара срещу заразата, застрашаваща здравето и живота на млади и възрастни. Това е най-малкият жест, който можем да направим, за да покажем уважението си към медицинските служители в Асеновград! Бъдете здрави и се пазете!“, посочи във фейсбук профила си Милко Милков.

Подобни статии

Top