Павел Колев: Левски може да не завърши сезона! (ВИДЕО)

Степан Хиндлиян: Положението не е никак розово!

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след срещата с организираните фенове на „сините“. Той сподели, че ситуацията в клуба е патова и не знае дали отборът ще завърши сезона. Силният човек на „Герена“ сподели, че ще има по-голяма яснота следващата седмица.

„Не мога да кажа дали ще го има Левски. Обсъдихме каква е ситуацията към днешна дата и как членовете могат да помогнат“, заяви Колев.

„Колко още ще издържи Левски зависи какви постъпления ще има. Коментирахме възможности за кампании за закупуване на карти, активизация на привържениците, възстановяване на членски карти и т.н“, добави още той.

„Бъдещето не изглежда розово към днешна дата. Няколко пъти казах тази седмица, хоризонтът ни е много къс. Другата седмица ще мога да кажа до кога Левски може да издържи“, сподели изпълнителният директор на „сините“.

„Вече казах, че не е важно дали аз ще продължа да работя в Левски. Не мога да отговоря дали Левски ще изкара сезона, не знам какво ще се случи“, заяви Колев.

„Нямам контакти с Васил Божков. Може би от десет дни не сме се чували. Не бих квалифиицирал като странно това нещо“, каза изпълнителният директор на „сините“.

„Явно футболистите са добри артисти. От това, което видях са спокойни. Лагерът е минал добре. Имаха предимството, че не бяха в България. Вече тук ще се потопят в действителността. Ролята на старши треньора и спортния директор е да ги задържат спокойни и да ги подготвят. Предстои ни официален мач другата седмица и нека изиграем добър мач“, добави още той.

„Ще има изявление от клуба за срещата другата седмица. Тогава ще има яснота. Нямам отговор дали ще продължим, как и какви ще са целите“, каза изпълнителният директор на Левски.

„Опциите пред клуба са много, но ситуацията е патова. Не виждам какъв ход може да се направи на дъската в момента“, заяви Колев.

„Тези акции си имат приносител. Няма как да бъдат дадени на привържениците сега“, добави още той.

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян обяви след срещата на част от сините фенове с изпълнителния директор на тима Павел Колев, че положението не е никак розово и трябва обединение на всички фенове.

“Някои хора са доволни от ситуацията. Аз лично – не. Както и привържениците на Левски. Да си левскар не е лесна работа. Знам го за себе си от адски много време. Колкото и да ми се иска, не разполагам с инструментите да успокоя голямата фенска маса. Това, което можем да направим, е да бъдем единни, максимално активни и да защитаваме Левски както го разбира всеки един за себе си.

Ние сме показали, че когато сме до стената, можем да сътворим нещо, което никой не очаква от нас. Надявам се да покажем това нещо на 15-и.

Ще подемем всякакъв вид финансови инициативи, с които да помогнем на клуба, но практиката показва, че пари трудно се събират. Дори в началото да се съберат, с времето спадат. Положението не е розово”, каза Хиндлиян, който е скептичен относно това акциите да бъдат връчени на запалянковците.

“Къде да се върнат? Един предишен собственик депозираше акциите в касата на клуба, ако си спомняте. В момента е труден период. Не сме обезкуражени, Левски е институция на 106 години и сме минали през изключително тежки периоди. Надявам се, че ще се намерят варианти. Нещата зависят от нас, привържениците. Трябва обединение, а не фокусиране върху отделни персони и незначителни неща”, допълни председателят на НКП, който не знае какво ще предприеме собственикът на клуба Васил Божков.

“Не съм в главата на Васил Божков и нямам представа какво се случва там. Нямам представа какви ходове ще предприеме. Те са много, хипотетични и в сферата на вероятностите”, завърши Хиндлиян.

Подобни статии

Top