Павел Михайлов към учителите: Моите любими учители днес сте Вие, които обучавате и възпитавате децата на община „Родопи”

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към педагозитe

и работещите в сферата на образованието по повод Международния ден на учителя – 5 октомври.

„Уважаеми директори на учебни и детски заведения,

Скъпи учители,

Сърдечно ви поздравявам по повод Международния ден на учителя – 5 октомври.

Учителите винаги са били сред първите личности, допринесли за развитието на обществото, защото Вашата роля в живота на всеки от нас е много важна.

На Вас обществото е възложило сериозна мисия – отговорността за бъдещето на децата ни. Продължавайте да учите младите хора да мечтаят, поощрявайте ги да показват на света знанията и достойнствата си, да разгръщат уменията и таланта си и да бъдат преди всичко добри хора!

От името на общинска администрация „Родопи”  и лично от свое име приемете пожелания за здраве на Вас и семействата Ви. Носете заряда на младостта винаги в себе си и съхранете искрата, която Ви е подтикнала към избора да бъдете учители.

Моите любими учители днес сте всички Вие, които ежедневно, с любов и сърце, обучавате и възпитавате децата на община „Родопи” и променяте живота им за добро.

Обръщам се с уважение и признателност към професионализма, усилията и търпението, които влагате в работата си. Пазете традициите на българското училище и умножавайте успехите си!

Подобни статии

Top