Павел Върба: Лудогорец е Кралят в България! (ВИДЕО)

Новият наставник на шампионите пристигна в България, ето целите му

Новият треньор на Лудогорец Павел Върба пристигна в петък вечер в България и даде първото си интервю, в което разкрива защо е избрал „орлите“ и с какви  амбиции идва у нас.

„Лудогорец е кралят на българското първенство, двубоите с Интер от Лига Европа и шампионската титла на страната са приоритетите пред мен“, коментира Павел Върба пред NOVA.

„Лудогорец доминира тотално в българското първенство, осъзнавам, че никой няма да приеме от мен нещо различно от първото място. Още от първите срещи с ръководството на Лудогорец ме привлече идеята за Шампионската лига. Сам искам тази цел влизане в групите на турнира“, посочи спецът.

„Шампионската титла е по-важна, тя ни дава пътя към Шампионската лига, няма да подценим двубоя с Левски за Купата на България. Зарадвах се от жребия за Лига Европа, Интер игра със Славия (Прага) в Шампионската лига, гледал съм няколко техни мача, вярвам че българските фенове ще са доволни от крайния резултат“, заяви още Върба и разкри, че на лагера в Турция към тима може да има нови имена сред футболистите.

Подобни статии

Top