Паяк изпусна кола в центъра на Пловдив, ламарините му са огънати - DC news

Паяк изпусна кола в центъра на Пловдив, ламарините му са огънати

Инцидентът е станал преди обяд днес

Ауди с немска регистрация, уловено от паяк в центъра на Пловдив, пропада по време на вдигане от място, където  е било паркирало неправилно, и част от ламарините му видимо се огъват. Каква е щетата, обаче, тепърва ще стане ясно след оглед от лицензиран сервиз, съобщи за Радио Пловдив директорът на ОП „Паркиране и репатриране“ Ненко Калакунов.

Инцидентът става преди обяд на ъгъла на улиците „Янко Сакъзов“ и „Елиезер Калев“. Паякът е поел автомобила, но при вдигането му се чупят носещите подпори на машината, обясни Калакунов.

„Това е първият път, при който се скъсват тези скрепителни елементи и пропада паяка и почти изпуска колата. Тоест пропада колата. От снимките се вижда, че пропада със средната част на рамата“, добави Калакунов.

По процедура, протокол за събитието се съставя на наказателния паркинг, където автомобилът е закаран от друг паяк, обясни директорът на „Паркиране и репатриране“. Той ръководи общинското предприятие от 9 години. За това време има между 10-12 леки случая, в които застрахователната компания на предприятието за репатриране възстановява щети от репатриране. В случая автомобилът също има застраховка в Германия.

След излизане от строя на този паяк, в Пловдив остават три репатриращи машини.

Източник и снимка: Радио Пловдив

Подобни статии

Top