Пенсионери заливат деца с вода на детска площадка. Пречели им! (СНИМКИ)

Детската площадка стои празна в следобедните часове

Пенсионери заливат деца с вода на детска площадка в центъра, защото им пречели да спят следобед. За това алармира читателка на DCNEWS, след като публикувахме репортажа за протеста на възрастните хора от блока на ул. „Капитан Райчо“, които спряха първата копка на детско съоръжение, защото не искали децата да играят под прозорците им.

По тази причина детската площадка в задблоковото пространство на бл. 158-160 на бул. „Шести септември“ стои празна в следобедните часове, разказа ни нашата читателка. Тя ни изпрати и снимки на катерушките и люлките, на които няма нито едно дете. Те са заснети точно в интервала 15.00 – 16.00 ч.

„Живущите на бул. „Шести септември“ 158-160 също не искат деца на вече изградената детска площадка и ги заливат с вода от терасите!!!Пък после, защо населението намалява…“, пише жената, която живее в същия блок. По думите й потърпевши били децата от занималнята в намиращото се в близост читалище „Алеко Константинов“.

„Ще проверим случая и ако има основание, ще предприемем мерки“, посочи районният кмет на „Централен“ Георги Стаменов, след като отнесохме сигнала към него. По думите му в случай, че сигналът се потвърди, виновниците ще бъдат глобявани.

Баба черпи Стаменов за детска площадка (СНИМКИ И ВИДЕО)

Подобни статии

Top