Пенсионерите в Асеновград с благодарност към общинското ръководство - DC news

Пенсионерите в Асеновград с благодарност към общинското ръководство

Празник с много рецитали, песни и танци

В тържествена обстановка, с много настроение, усмивки, музика и цветя, пенсионерската организация в община Асеновград отбеляза международния ден на възрастните хора,  през вчерашния ден.

По случай празника председателката на пенсионерския клуб г-жа Николина Йочева приветства всички с добре дошли и изказа своите благодарности към управлението на община Асеновград, за указваната подкрепа към тяхната организация,  не само финансова, но и морална.

На събитието присъстваха представители и от селата на територията на общината. Празника продължи с много рецитали, песни и танци, които бяха посрещани с бурни аплодисменти.

Гост на събитието беше г-жа Даниела Костова – гл. експерт в дирекция „Хуманитарни дейности, проекти и сътрудничество“. Пред всички присъстващи тя поднесе своите поздравления към хората от третата възраст и прочете поздравителен адрес, поднесе цвете и питка от името на кмета на община Асеновград д-р Христо Грудев.

Ето какво се казва в поздравителния адрес: 

До

Председателя на

Пенсионерски клуб – Асеновград

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ЧЛЕНОВЕ НА ПЕНСИОНЕРСКИЯ КЛУБ

Скъпи дами и господа,

Приемете от мое име и от името на Общинска администрация – гр. Асеновград най-сърдечни поздрави по случай 1 октомври – Международния ден на възрастните хора.

Ние имаме щастието да черпим от Вашите опит и мъдрост, като от извор, който никога не пресъхва.

Благодаря Ви за помощта и силите, които ни давате, затова, че посвещавате живота си на нашето бъдеще.

Изказвам уважението си към усилията, които полагате, за да възпитате следващите  поколения в любов към българските традиции и култура.

Желая Ви здраве, дълголетие и спокойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа!

 

 

Подобни статии

Top