Пет сексуални фантазии на жените, които си струва да сбъднете

Мъжете винаги са се питали за какъв секс мечтаят жените, е ние се опитахме да разгадаем пет от най-силните женски сексуални блянове:

1. Секс с друг мъж (обикновено знаменитост)

Това не означава, че жената до теб не е задоволена от действителния си сексуален живот, просто се вълнува от нови преживявания – и, разбира се, от звездите.

2. Тройка

Ако жена ти се вижда на калъп с двама мъже, значи иска да я обожават и да я обичат безумно, дори да се борят за нея. Ако мисли за вас и друга жена това поражда идеята, че нейният любим се харесва и от други жени,  пише Senzacia.net

3. Доминиране

Тази фантазия й позволява да се ангажира с неща, които изглежда са табу в секса, без да изпитва вина. Ако вижда себе си като подчинена, това може да означава желание за загуба на контрол, е освобождаването от отговорност си е нещо вълнуващо.

4. Секс с жена

Не, това не означава, че се колебае за своята сексуална ориентация. Напротив, тя оценява сексапила на женствените форми и е открита за удоволствието.

5. Секс с партньора

Това е най-честата фантазия при жените. Това просто означава, че сексът с партньора я възбужда. Колко по-хубаво от това!!!

Top