Петър Александров и Чавдар Цветков отиват за бразилци в Малта

Героят от САЩ’94 се е нагърбил да помогне в селекцията на Бруно Акрапович

Локомотив (Пловдив) трескаво търси нови попълнения, които  да подсилят тима и да преодолеят кризата, в която бе изпаднал. Ръководството вече усилено търси качествени футболисти и за разлика от лятото, когато в този процес не се виждаше особен ред, този път организацията е далеч по-солидна.

Един от ангажираните да предлагат футболисти на треньора Бруно Акрапович е бронзовият медалист от САЩ’94 Петър Александров, съобщава „Меридиан Мач“. Някогашният голмайстор на Славия, Левски и швейцарските Аарау, Ксамакс и Люцерн има сериозни контакти, а и своя мениджърска агенция. Той и довереният съветник на Христо Крушарски Чавдар Цветков ще пътуват до Малта. В островната държава от четвъртък до вторник те ще изгледат няколко мача от местния шампионат. Конкретно обаче те ще следят изявите на няколко бразилци, които играят в тамошните клубове.

Акрапович от сега може да се похвали с две зимни попълнения. От януари с картотека ще бъда уреден канадецът с ирански корени Алесандро Хожабарпур, а договор се очаква да подпише и хърватският халф Игор Банович.

Подобни статии

Top