Петър Хубчев разтрогна с БФС официално

Селекционерът ще връща 3 заплати, за да поеме Левски, Краси Балъков изпитва трудности да направи нов щаб

Сагата около напускането на Петър Хубчев като треньор на националния по футбол приключи официално. Героят от САЩ`94, който води държавния тим в последните две години и половина, напусна длъжността по собствено желание.

Според контракта, който има подписан с БФС, Хубчев ще трябва да върне 3 заплати. Раздялата вече е оформена документално.

Останалите членове на неговия щаб разтрогват договорите си с БФС по взаимно съгласие, което означава, че те няма да връщат заработеното до момента.

Все още продължават обаче неяснотите около щаба на новия селекционер на държавния тим, който почти сигурно ще се казва Красимир Балъков, пише „Стандарт“.

Настоящият треньор на Етър все още търси доказани специалисти с които да работи начело на първия ни тим. Единственият, с който Бала вече се е разбрал, е Йончо Арсов, който работи за последно с Илия Груев в Дуисбург.

Георги Донков, който досега бе помощник треньор в националния, също е имал разговори с Балъков, но е отказал да влезе в щаба му, защото е лоялен към Петър Хубчев. Очаква се двамата да застанат начело на Левски от юни месец.

Бала е говорил с други бивши национали от близкото минало, но също е получил отказ.

Подобни статии

Top