Петър Стоянов: Предвидим, такъв кмет трябва на Пловдив

Балансираност и стабилност

„Едно от най-важните качества на един кмет трябва да бъде балансираността и стабилността. Хората така искат да виждат своя кмет.  Той трябва да е човек, който държи на думата си, а не днес да каже едно, а утре друго. Един кмет трябва да бъде предвидим“.

Това каза Петър Стоянов, президент на България в периода 1997 – 2002 година. Думите му са  по повод предстоящите местни избори  през октомври.

„Кметът отговаря за всекидневните болки на хората, а тези всекидневни болки са истинският живот  на нормалните хора, на пловдивчани. Затова те искат да имат кмет, който е предвидим, който знаеш как ще реагира, когато отидеш при него и го потърсиш за съдействие“. 

Стоянов изрази искрена подкрепа за кандидатурата на ГЕРБ в лицето на Здравко Димитров. „Познавам го повече от 30 години. Той вече завършваше баскетболната си кариера, аз бях млад адвокат в Пловдив. Така че, приятелството ни е от много дълго време.“ 

Според него Здравко Димитров би бил успешен кмет, защото има достатъчен управленски опит и много приятели, готови да му помагат във всеки момент.

На финал той му  пожела да се слушва в съветите, които му дават, да не се възгордява и да не забравя старите си приятели.

 

Подобни статии

Top