Петима от Данъчното на „Радецки“ с COVID-19

Само един от позитивните за COVID-19 служители работи на гише

Петима служители от данъчното на „Радецки“ 18 в Пловдив са с коронавирусна инфекция, съобщиха от пресцентъра на Община Пловдив. Оттам информираха, че след направените PCR тестове на служители от дирекция „Местни данъци и такси” на Община Пловдив, потвърдените от РЗИ с положителни проби за COVID-19 към настоящия момент са петима, в това число и директорът Рашко Стоянов. Всички те работят в сградата на ул. „Радецки“ № 18.

Само един от позитивните за COVID-19 служители работи на гише. Няма опасност за гражданите, защото всички работни места са изолирани с високи стъклени прегради, а служителите са с маски. Обслужването на граждани няма да бъде преустановено, уточниха от общинския пресцентър.

Община Пловдив вече извърши необходимата дезинфекция на административната сграда и помещенията. Ще се продължи с ежедневната трикратна дезинфекция на общите части, ще се спазва стриктно да няма струпване на хора в салона за обслужване. На достъпни места са поставени дезинфектанти за ръце. След всеки посетител плотовете се дезифцират.

Както и досега до сградата няма да се допускат граждани без маски. Припомняме, че данъците и таксите могат да се плащат онлайн, а информация може да се получава онлайн и по телефона.

Подобни статии

Top