Петима от лидерите по райони в БСП-Пловдив с отказ да фигурират в червената листа

Те излязоха с обръщение към пловдивските социалисти, в което обявиха отказа си

Петима от председателите на районните организации на БСП в Пловдив отказаха да участват в листата за народни представители, която Градската конференция на левицата ще подреди на своето заседание тази събота.

От пресцентъра на социалистическата партия под тепетата разпространиха обръщение от петимата председатели в този смисъл. Вижте пълния му текст:

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПЛОВДИВСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ

Ние, долуподписаните Тодор Стоилов, Йордан Василев, Костадин Беларев, Атанас Баташки и Добромира Тошева, се обръщаме към пловдивските социалисти с благодарност за доверието и подкрепата, които получихме в процедурата по номиниране за народни представители от БСП. Големият брой номинации от основните партийни организации са ясен знак и оценка за нашата работа като районни председатели и общински съветници.

През 2019 година поехме пред вас, нашите другари ангажименти, които да изпълняваме в местния парламент. Последователното поведение предполага да продължаваме да отстояваме интересите на пловдивчани пред местната власт.

Водени единствено от тази отговорност, заявяваме отказа си от участие в листата за народни представители, която Градската конференция ще подреди на своето заседание тази събота.

Най-важното е да се опазим здрави и да се поздравим с победа на 4 април 2021!

С уважение:

Тодор Стоилов – председател на БСП – Централен

Йордан Василев – председател на БСП – Източен

Костадин Беларев – председател на БСП – Южен

Атанас Баташки – председател на БСП – Северен

Добромира Тошева – председател на БСП – Тракия

Снимка: БСП-Пловдив

Подобни статии

Top