Петима задържани при поредната акция „Антидрога“ в Пловдив

За срок до 24 часа в полицейския арест ще останат трима мъже, жена и дрогиран водач

Полицията в областния град продължава с активните си действия по установяване и задържане на лица, занимаващи се с наркоразпространение.

В хода на акция „Антидрога“, проведена днес на територията на гр. Пловдив са задържани трима мъже и една жена.

При извършен личен обиск на 20- годишната К.П.,служители на криминална полиция от Трето РУ са открили и иззели марихуана с общо тегло 4 гр. В друг 20- годишен младеж с инициали И.Я от с. Отец Кирилово в хода на проверка са иззети 7 таблетки „екстази“ и марихуана 0.9 гр.

Служителите на реда проверили и жилище на улица „Стара Планина“, обитавано от лицето Г.П. на 24 г. от гр.Димитровград, където са открити и иззети три пакета амфетамин с общо тегло 6 гр, ел.везни и огледало с остатъци от бяло вещество по него.

Високорискови наркотични вещества са иззети и при претърсване на още един адрес в Пловдив.От жилищен имот на ул. „Васил Левски“, обитаван от лицето А.К. на 21 г., са иззети марихуана с общо тегло 100 грама, 20 таблетки „екстази“ и електронни везни.

В хода на акцията е задържан и дрогиран водач. Мъжът управлявал личния си автомобил по една от главните улици на града под въздействието на марихуана.

Работата по документиране на престъпната дейност, извършена от задържаните лица, продължава под наблюдение на компетентната прокуратура.

Подобни статии

Top