„Пежо“ удари три коли на светофар в Кючука (СНИМКА)

Бременна жена е в болница

Пловдивско „Пежо“ удари две коли и бус на светофар в Кючука днес следобед, съобщиха за DCNEWS очевидци. От полицията потвърдиха информацията.

По първоначални данни до инцидента се стигнало, след като 36-годишна шофьорка не успяла да спре на светофара преди Бетонния мост от страната на кв. „Кючук Париж“ по посока автогара „Юг“. В резултат тя се блъснала в спрелите на червен сигнал превозни средства. До жената пътувала друга, бременна жена.

От полицията уточниха, че заради несъобразена скорост жената не успяла да спре и се опитала да мине между колите. Колата й нацелила спрял бус с пловдивска регистрация, управляван от 48-годишен шофьор, а след това в старозагорско БМВ с 22-годишен водач. Накрая шофьорката ударила и спрелия пред нея „Фолксваген“ с пернишка регистрация, управляван от френски гражданин.

В болница за преглед е откарана 28-годишна бременна жена, която е пътувала в автомобила с френския гражданин. Екип на спешна медицинска помощ е прегледал на място и другата бременна жена, която е пътувала пежото, но тя казала, че е добре.

Работата по случая продължава.

Подобни статии

Top