ПФК Марица стартира подготовка на 14 януари

Първата контрола на „жърто-сините“ е срещу Локомотив (Пловдив) на 16 януари, ето програмата

Вече е ясна програмата за зимната подготовка на представителния тим на Марица (Пловдив). Възпитаниците на Борислав Караматев се събират за първото си занимание за новата 2019-та година на 14 януари (понеделник), като тренировката е предвидена за 14:00 часа и ще се проведе на стадион “Марица”. Към този момент напускащи футболисти няма, а новопривлечените ще бъдат минимален брой. Треньорският щаб ще продължи да налага юноши в първия състав, което оказва положителен ефект и върху школата на клуба.

През зимния подготвителен период Марица ще провежда своите тренировки в Пловдив, като те ще бъдат съобразени с условията. Седем контроли ще изиграе тимът на Борислав Караматев, като три от тях са с отбори с професионален статут от Първа и Втора лига. Мястото на провеждане на срещите, както и началният им час ще бъдат уточнявани в движение, в зависимост от метеорологичните условия.

Пролетният полусезон в Трета лига – Югоизточна група започва на 23 февруари и завършва на 1 юни, с два междинни кръга на 10 април и 8 май. Стартът за Марица предвижда две поредни гостувания на Миньор (Раднево) и Хасково-1957, а първото домакинство на “жълто-сините” ще бъде на 9 март срещу Загорец (Нова Загора).

ПФК Марица 1921 – контролни срещи, зимна подготовка 2019:

  • 16 януари (сряда): Марица – Локомотив (Пловдив)
  • 26 януари (събота): Марица – Витоша (Бистрица)
  • 30 януари (сряда): Марица – Локомотив (Горна Оряховица)
  • 2 февруари (събота): Марица – Борислав (Първомай)
  • 6 февруари (сряда): Марица – Оборище (Панагюрище)
  • 9 февруари (събота): Марица – Сокол (Марково)
  • 16 февруари (събота): Марица – Нефтохимик (Бургас)

Подобни статии

Top