Пиян и дрогиран асеновградчанин зад волана

Дрогирана с „БМВ“ е спипана в Пловдив

Мъж, седнал зад волана след употреба на алкохол и наркотици, бе заловен от служителите на реда в Асеновград. Около 20:00 часа вчера, на ул. „Никола Вапцаров“  униформените спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес“. Колата управлявал 35-годишен жител, чиято алкохолна проба показала 1,66 промила, а тестът с драг чек дал положителен резултат.

В ранните часове на днешния ден в районното управление е отведена 32-годишна столичанка. Тя е засечена да шофира дрогирана лек автомобил „БМВ“ с поставени регистрационни табели на друго моторно превозно средство.

В хода на осъществения пътен контрол от петък до неделя от служители на областната дирекция на МВР са заловени и други шестима нарушители.

На кръстовище в жк „Тракия“ в Пловдив 33-годишна управлявала с 1,84 промила, а на ул. „Славееви гори“ и бул. „Александър Стамболийски“ младежи на 21 и 22 години шофирали под въздействието на наркотици.

Дрогиран бил и 19-годишен, хванат с колата си между Стамболийски и Цалапица.

В Куклен пък 61-годишен водач бил с над 2 промила алкохол.

Над 1,7 промила отчели дрегерите при 28-годишен, хванат край разклон за село Кадиево на пътя между Пловдив и Пещера и 30-годишен, засечен в село Труд.

Срещу всички извършители са образувани бързи полицейски производства.

Подобни статии

Top