Пиян мъж оцеля след падане от четвъртия етаж на къщата си

Злополуката е станала в смолянското село Баните

Пиян мъж падна от четвъртия етаж на къща и оцеля, съобщиха от ОДМВР-Смолян. Инцидентът е станал в смолянското село Баните, уточняват от дирекцията. Пострадалият е приет за лечение в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив с тежки травми.

Злополуката станала снощи, малко преди полунощ. Мъжът бил намерен в безпомощно състояние от майка си, по думите на която той е употребил алкохол, а после  паднал от четвъртия етаж на къщата, в която живеят. Сигнал за случилото се бил подаден в РУ-Мадан.

Пострадалият бил транспортиран до МБАЛ „Братан Шукеров“ – Смолян. След направените медицински изследвания е установено счупване на шиен прешлен, фрактури на ребра в областта на гръдния кош, счупен нос и др. Предвид сериозността на травмите пациентът е бил транспортиран в УМБАЛ „Св. Георги“-Пловдив.

Преди инцидента 32-годишният мъж  е лекуван за зависимости /злоупотреба на алкохол/. В момента на мястото на произшествието продължава извършването на процесуално-следствени дейности. По случая е образувано досъдебно производство.

Подобни статии

Top