Пиронкова: Нереално е! Просто искам една ледена вана! (ВИДЕО)

Знам, че синът ми ме гледа и е горд с мен, затова си струва, Серина е легенда и очакам с нетърпение мача ни

„Нереално е! Бях изтощена в края на мача, но трябваше да продължа да се боря“, обяви Цветана Пиронкова, след като записа четвърта поредна победа на US Open. Българката елиминира Ализе Корне след близо 3 часа игра, а в следващия кръг и предстои двубой срещу легендарната Серина Уилямс.

„Честно казано не усещах голямо психологическо напрежение, опитах се да съм по-агресивна и се радвам, че се получи. Серина е голям шампион, легенда и очаквам с нетърпение този мач. Сега просто искам да вляза в ледената вана“, каза още Цвети и добави, че синът ѝ Александър, когото роди през март 2018, е една от причините да играе по този начин в Ню Йорк.

„Не съм го виждала в продължение на две седмици и е много тежко. Става все по-тежко, когато дните отминават. Но аз знам, че той ме гледа. И е горд с мен. Затова си струва“, сподели българката.

„Без моето семейство и тяхната подкрепа вероятно аз нямаше сега да съм тук“, добави Цвети на официалната си пресконференция, на която разкри и процедурата си по възстановяване.

„Тук ще си взема само душ, после ще ми отнеме 1 час да се прибера до хотела, след това имам около 3 часа процедури – масаж, ледена вана“.

Подобни статии

Top