Писмата на зодиите до Дядо Коледа - DC news

Писмата на зодиите до Дядо Коледа

Все още има време да напишете писмо до Дядо Коледа, за да ви донесе желания подарък.

Ако не сте измислили какво искате, вижте за какво си мечтаят различните зодии:

Овен

Скъпи, Дядо Коледа и ти и аз знаем, че миналата година не се справи никак добре с подаръците, ето защо дай тази година Аз да ги раздавам.

Телец

Скъпи, Дядо Коледа оставил съм ти домашни курабии с джинджифил, гарнирани с канела и поръска от златен прашец. Гледай да пристигнеш навреме, защото прясната ванилия в млякото се усеща най-добре, когато е топло.

Близнаци

Скъпи, Дядо Коледа и ти и аз знаем, че не съм слушал особено и може би няма да наминеш, но ако все пак дойдеш, до камината съм ти оставил уиски.

P.S.: Пращам ти по Месинджър писмото, гълъбите свършиха. Време е да се „ъпдейтнеш“.

Рак

„Скъпи, Дядо Коледа, миналия път не си ме разбрал правилно, поисках винтоверт, а не комплект отвертки. Цяла година чакам да ти кажа, че подаръчния ти отдел не струва. Много съм обиден, много… и неразбран, но ти изплетох пуловер, ако случайно наминеш с винтоверта.

Лъв

Скъпи, Дядо Коледа, знам че ще посетиш първо мен, защото моите желания са най-смислени и значими. Хареса ли ти парфюмираната хартия на писмото – „Каролина Ерера“, а цветът – златен мат със сатенено покритие. Какво да ти кажа, само най-доброто! Чакам те и ако случайно закъсаш с шейната, да знаеш ключът за Ферарито е на масата “Луи XVI”, онази с орнаментите и златния обков. Да ти отворя очите, за извън Лапландия.

Дева

Скъпи, Дядо Коледа, поздравявам те за точността, последният ти подарък беше достатъчно практичен. Само те моля, следващия път не с мокрите ботуши по килима. И какви бяха тези сажди на паркета – мопът е зад вратата.

P.S.: Обери си трохите след като опиташ сладките, покривката ми е чиста. Нека си остане такава.

Везни

Скъпи, Дядо Коледа, искам красива гривна с много елементи по нея и най-вече сърчица , а може и пръстен или колие… Не размислих, онази рокля къде я гледах онзи ден, зелената с воалите, искам нея. (15 минути по-късно) Чакай, последно, обувките на Маноло, тях тях ми донеси, ама от новата колекция, да не стане като миналия път.

P.S.: Следи клеймото на последното ми писмо, да останеш в час с новостите.

Скорпион

Скъпи, Дядо Коледа, знам че си доста изморен и всичко ти идва в повече, но ние силните характери гоним целите си докрай, затова следващия път след като си се заклещил в нечий комин, използвай вратата. Знам, че те е страх от срещата с мен, спокойно, не хапя. Но сметката за изкъртените тухли ще те чака на масата… до сладките и млякото. В млякото има само какао, разбира се, трябваш ми жив за ремонта и за да строявам джуджетата.

Стрелец

Скъпи, Дядо Коледа, за празниците отново няма да съм си у дома, но ти знаеш. Ето защо предлагам да си уговорим среща във въздуха. Чакам те в 2 и 15 ч. на самолет полет 45217 от Париж за Ню Йорк.

P.S.: Донеси си чаша, взел съм шампанското.“

Козирог

Скъпи, Дядо Коледа трудих се усърдно и неуморно, ето защо очаквам да бъда оценен достойно. Много съм слушал за теб, имаш добри препоръки, ето защо няма да те затрудни да наминеш до хижата в планината. Ще ти пратя GPS координати. Тук надморското равнище е чудесно – чист въздух, е малко разреден, но чист. Но предполагам ти си свикнал. Не забравяй да кацнеш на снежната покривка маркирана с „Х“, можеш и върху боровете, но не ти гарантирам излитане.

Водолей

Скъпи, Дядо Коледа с приятелите често си говорим за теб и искаме да те поканим за Нова Година. Вземи и джуджетата, калабалък да има. Ще бъде епично, затова нека Снежанка си остане у вас.

Риби

Скъпи, Дядо Коледа, подготвил съм ти постелка за йога и топъл чай с ром до камината. Намасте. И когато твоята и моята душа се срещнат ще бъде прекрасно. Хората ми казват, че често живея в приказка. Но не си ли ти най-голямото доказателство, че приказките съществуват и си съвсем истински. Защо иначе милиардите жители на тази планета ще ти пишат писма всяка Коледа. Такива екзистенциални въпроси владеят моята душа. Намасте!

Източник и снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top