Питбул нападна жена във входа на блок в Асеновград

Жената е в шок, а заради усложнение на раната се е наложила операция на крака.

Агресивен питбул нападна жена във входа на блока, в който живее. Кървавата драма е станала на улица „“Васил Левски“ след скандал между съседи.

Жената извършвала проверка на общите части в жилищната сграда, тъй като е част от домоуправителския екип. Заради заключена врата на една от таванските тераси и ползването й като лична от жител на блока, възникнал скандал. В него участвали ползвателят на помещението, неговата майка и заместник-домоуправителя.

По време на размяна на реплики между тримата питбулът на съседите се втурнал към жената и я захапал за лявата подбедрица. Огромното домашно куче в този момент се движело свободно и без намордник.

След случилото се жената е в шок, а заради усложнение на раната от ухапването и влошаване на състоянието й се е наложила операция на крака.

Заради инцидента живеещи в блока инициират подписка, която внасят до община Асеновград и до Районната прокуратура в града. Подаден е и сигнал до Районното полицейско управление. В жалбата си хората настояват за  адекватни мерки от страна на компетентните органи, спрямо действията на собственика на агресивното животно.

Проблемът с кучето не е от вчера.  Преди около година същото четириного е ухапало и друг жител на блока.

 

 

 

Подобни статии

2 Коментара

  1. Обществен Враг написа:

    Ей изроди , спрете да плюете питбулите , защото това са едни от най умните и любвеобвилни кучета , неможете да им стъпите на малкия пръст от към любов и акъл , защото вие сте безмозъчни същества с адска злоба в себе си

    • DC NewsDC News написа:

      Никой не плюе питбулите, а стопаните им, които не са ги обучили както трябва. Моля на бъркайте двете неща. :)

Top