Пижамена работилничка за мартенички с кучето Мон в подкрепа на Гери

Отново „Заедно в живота“, в подкрепа на Гери

Кучето Мон и неговата стопанка Велислава Костадинова отново канят малки и големи да помогнат в работата на Баба Марта и да зарадват своите близки, като вместо да купуват мартенички, изработят неограничено количество  и ги закупят срещу минимално дарение от 5 лв. Всички желаещи ще имат на разположение материали за изработката на мартениците на място в работилничката, а средствата, които ще бъдат събрани, ще отидат за болно от онкологично заболяване дете.

Тази година парите ще бъдат предназначени за подпомагане на семейството на Гергана Петрова, която страда от рак на костите и има нужда от лечение в чужбина.

За да се чувстват участниците в работилницата като у дома си, организаторите ще бъдат по пантофи и пижами и всяко дете и родител, които участват в работилничките може също да дойдат по пижами и пантофи.

Работилничките ще се проведат днес и утре, като началният час 10.30, а мястото – кафетерия Sezoni Artisti del gusto illy на ул. „Хан Кубрат“ 8 в Пловдив.

По време на работилничките, ще има дарителска касичка за всички, които желаят да участват или просто да помогнат на каузата. Специално обученото за терапевт на болни деца, куче Мон, ще помага и радва всички доброволци в тази инициатива. А всяко дете ще получи от домакините безплатен топъл шоколад.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top